MAC Budapest

Women's Hockey Team

Így nem szégyen kikapni

AD0E4052-1CFF-4D42-9775-06AA74EC6AB9

Kemény meccsen vannak túl a lányok. 2019.01.15-én került megrendezésre az idei szezon második OBI-es mérkőzése. Az első mérkőzésen a KMH csapatával szemben maradtak alul a lányok, most pedig következett a második felvonás.

Urbán Reni értékelt: „Szerettük volna megmutatni ellenfelünknek, hogy tudunk zavarók lenni a pályán és nem adjuk könnyen a győzelmet. Ez többé-kevésbé úgy gondolom, hogy sikerült is. A mérkőzés 60. percéig mindenki, kivétel nélkül hajtott és hozta a tőle elvárt maximumot. Az előző meccshez képest igyekeztünk még nagyobb hangsúlyt fektetni a védekezésünkre. Azt gondolom egy ilyen csapat ellen kikapni nem szégyen. Bennem nincs hiányérzet, hisz a pályán mindenki maradéktalanul elvégezte a saját feladatát, ami ma ennyire volt elég.”

Inglis Ákos másodedző értékelése : “A mai mérkőzés több szempontból sem volt egy könnyűnek mondható találkozó. Sosem egyszerű egy olyan csapat ellen játszani, ahol az erőviszonyok ennyire egyenlőtlenek. Az ilyen szituációkban mindig kihívás a lányok motiválása és játékban tartása. Fontos volt, hogy arra összpontosítsunk a pályán, hogy mi az, amit tudunk és nem pedig arra, amit nem. Teljes mértékben elégedett vagyok a tegnap látottakkal, hiszen a lányok pontosan azt tették, amit kértünk tőlük. A mérkőzés 60. percéig kivétel nélkül mindenki hajtott és elvégezte a saját feladatát. Kisebb hibáink persze voltak, de úgy gondolom a csapat jelesre vizsgázott kitartásból és ugyan elvesztettük ezt a találkozót, de tettünk mindezt csapatként emelt fővel.”

Tedd közzé ezt a bejegyzést