MAC Budapest

Women's Hockey Team

2 nap alatt 2 győzelem

44267101_2204735909600608_7700693739718574080_o

U-25 Bajnokság   2018.10.16.
KMH Budapest 2 – MAC-Marilyn 2:4

A hétvégi DEBL túra után nem jutott sok pihenő a lányoknak, már kedden jégre léptek a KMH csapata ellen az U-25-ös bajnokságban.

Az első harmadban úgy tűnt, még az öltözőben maradt a csapat, nem sikerült jól kezdeni a mérkőzést. Ezt a KMH ki is használta és már az első percben megszerezte a vezetést. A 10. percben már 2-re növelték előnyüket, amire lányainknak csak a harmad vége előtt sikerült válaszolniuk. Csapatkapitányunk, Dettrich Szilvi ugrott ki Kordisz Ildi passza által és egy szép csellel a kapuba juttatta a korongot. 2:1-es eredménnyel mentek pihenni a csapatok az első játékrész után.

A második harmadban javuló tendenciát mutattak a lányok, jót tett nekik a harmad közti szünet, úgy tűnt sikerült össze szedni magukat fejben. A 37. percben fiatal játékosunk, Gál Emma egyenlített ki, Urbán Reni passzából. A második játékrész végén így az eredményjelző már 2:2-t mutatott.

A harmadik harmadot teljes erőbedobással kezdte csapatunk. Egy ember előnyt kihasználva Szelényi Nina lőtte meg a hosszú sarkot, ezzel megszerezve csapatunk 3. gólját. A mérkőzés vége felé ismét a Kordisz lldi – Dettrich Szilvi páros volt eredményes, Ildi passzából Szilvi meglőtte a csapat 4. gólját, ezzel beállítva a végleges 2:4-es eredményt.

A kezdeti nehéz indulás után szépen felállt a csapat, nagyot küzdöttek a lányok!

U-25 Bajnokság   2018.10.17.
Óbuda Hockey Academy Girls – MAC-Marilyn 4:5

Öt nap leforgása alatt negyedik meccsükre készültek szerdán a Marilyn-es lányok. Ezúttal Óbudán léptek pályára az Akadémia női csapata ellen.

Az első harmadban már a 14. másodpercben sikerült megszerezni a vezetést, Dettrich Szilvi passzából, Kordisz Ildi volt eredményes. A kezdeti lendület gyorsan alább hagyott, amit ellenfelünk ki is használt. Pár perccel később duplán is válaszoltak az Óbudaiak, a harmad felénél már 2:1 volt az állás a javukra. Az első játékrész vége felé Velcek Milica által sikerült egyenlítenünk, azonban erre újabb válasz érkezett az ellenféltől, így 3:2-es hátránnyal mentek a lányok pihenni.

A második játékrészt ismét jól indult csapatunknak, 32 másodperccel a harmad kezdés után sikerült kiegyenlíteni Dettrich Szilvi góljának köszönhetően. A 32. percben Kordisz Ildi majd Hegyi Márti passzából ismét csapatkapitányunk lőtt gólt az Óbudaiaknak, ezzel megszerezve a vezetést. Sokáig nem örülhettünk azonban, ugyanis pár percre rá egyenlített ellenfelünk. 4:4-el ért véget a második harmad.

A harmadik játékrészben parázs hangulat alakult ki, mindkét csapat meg akarta mutatni, hogy igenis meg tudja nyerni ezt a mérkőzést. Az 53. percben Dettrich Szilvi passzából ismét Kordisz Ildi volt eredményes, ezzel megszerezve a vezetést csapatunknak. A meccs végén még lehozták kapusukat az Óbudaiak, de így sem sikerült megváltoztatni a 4:5-ös végeredményt.

Sikeresen, két győzelemmel kezdték a hetet lányaink! Nagyot küzdöttek mind a két nap, kiérdemelve ezzel mind a 6 pontot. Gratulálunk a csapatnak! Csak így tovább!

Szép volt csajok! Hajrá Marilyn!

Tedd közzé ezt a bejegyzést