MAC Budapest

Women's Hockey Team

A DEBL, valamint az U25-ös csapatokban is zajlik a munka

cst

Természetesen, mint minden csapatunkban, a DEBL-ben és az U25-ös csapatokban sincs megállás. Az osztrák női második ligában érdekelt csapatunk kapitányát, Csiszér Tímeát kérdeztük, hogy hogyan látta a szezont, hogyan érintette a szezon hirtelen vége, valamint hogy hogyan tartják magukat szinten a következő szezonra.

 

Milyen volt a szezon, milyennek láttad belülről, hogy teljesített a csapat?

 

Az idei DEBL szezonban egy fiatalabb csapattal indultunk. Mint tudjuk minden meccs más és más, így nálunk is voltak hullámvölgyek. Voltak gyengébb, jobbak illetve nagyon jó meccsek is. Kiemelném a „kislányokat”, büszke vagyok rájuk, hogy ilyen fiatalon nagyon ügyesen helyt tudtak állni ebben a bajnokságban. Összességében úgy gondolom, hogy mindenki keményen dolgozott, hogy a csapat nagyon jól teljesítsen, így szép helyezést sikerült elérni. Nagyon büszke vagyok a csapatra! Köszönjük az edzők és a stáb munkáját.

 

Mik a tervek a jövő szezonra nézve?

 

A jövőre nézve még nem tudok információkat, még nem tudni, hogy hány csapattal indulunk és hogy milyen bajnokságban veszünk részt. Bárhol is játszunk a cél, hogy szívvel játsszunk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból és hogy a csapat a legjobb eredményt érje el.

 

Hogy érintett a szezon ilyen gyors lezárása?

 

A DEBL-ben nem játszottunk a harmadik helyért, ezért még a kényszer leállás előtt véget ért a szezon. Persze ez nem megszokott, hogy ilyen korán vége, jó lett volna még meccseket játszani.

 

Hogy éled meg a karantént?

 

A karantén idején „Home office”-ban dolgozom, illetve heti egyszer-kétszer bemegyek a munkahelyemre. Nagyon szeretek főzni, így munka után főzök vagy angolt tanulok aztán edzek. Esténként olvasok vagy filmet nézek.

 

Tartjátok a csapattársakkal a kapcsolatot, ha igen, akkor hogyan?

 

A csapattársakkal tartjuk a kapcsolatot, napi szinten beszélünk, de van hogy videó konferenciát tartunk, meg mindenféle vicces videókat küldünk egymásnak. Vannak akik videón keresztül közösen edzenek.

 

Hogy tartjátok erőnlétileg szinten magatokat?

 

Erőnlétileg formában vagyunk, Gallyas Gabinak köszönhetően rendszeresen megkapjuk az edzéstervet. De így, hogy több szabad időnk van több edzést tudunk beiktatni, tudjuk fejleszteni a hiányosságokat, sokat bringázni, görizni. Igaz, hogy még messze a jövő szezon, de ez akár még motiváció is lehet, több időnk lesz edzeni, felkészülni.

 

Van bármi, amit még hozzátennél?

 

Bízom benne, hogy minél előbb túl leszünk a jelenlegi helyzeten, hogy újra indul az élet és elkezdhetjük az edzéseket. Kitartást mindenkinek!

 

Az alábbiakban láthattok egy kis-videót, hogy hogyan edzenek a DEBL-es lányok.

 

Csiszér Timinek nagyon köszönjük a válaszokat, és kitartást kívánunk neki, valamint a csapatnak is!

 

 

eskişehir mutlu son

Tedd közzé ezt a bejegyzést