MAC Budapest

Women's Hockey Team

Chelsea Ball-tól búcsúzunk a 2019/20-as szezonra

IMG_9715

Ahogy jött, most úgy megy, természetesen megannyi szép emlékkel, új barátságokkal távozik Ontarióból érkezett légiósunk. Kíváncsiak voltunk rá, hogy hogyan látta a mögötte álló szezont.

 

Még mielőtt nagyon előre ugranánk, nézzük a számokat az idei szezonban:

 

EWHL: 19 mérkőzés, 13 gól, 9 assziszt

EWHL SuperCup: 10 mérkőzés, 5 gól

OB I: 4 mérkőzés, 3 gól, 3 assziszt

 

Összesen: 33 mérkőzés, 21 gól, 12 assziszt, 33 PONT

 

A statisztika alapján Chelsea-nek sikerült hozni a pont/meccs átlagot, ami hozzá tesszük, meglehetősen szép teljesítmény!

 

A folytatásban megkérdeztük Chelsea-t, hogy honnan is jött pontosan, milyen volt a szezon, milyen emlékeket szerzett, milyen volt a csapat, és mi a legkedvesebb emléke Magyarországról…

 

Ontarióból érkeztem, Maple városából. Ez egy felejthetetlen és csodálatos szezon volt számomra, rengeteg emléket szereztem Budapesten. A csapat fantasztikus volt, mindannyian keményen dolgoztunk, és meg is lett az eredménye. Összességében Budapest csodálatos, és a hoki is jó volt itt, mindig volt mit csinálni ebben a városban, megannyi lehetőség van. A két legkedvesebb emlékem Magyarországról, mikor sikerült elverni a KMH-t, valamint amikor legyőztük a Bolzano együttesét az EWHL elődöntőjében. Ezek mellett soha nem fogom elfelejteni a dunaparti sétákat, a Parlament látványát a partról, a sétát a Szabadság-szoborhoz, valamint az ottani kilátást, amely erre a csodálatos városra nyílik.


Vezetőedzőnk véleményét is megkérdeztük Chelsea-ről, mind játékos, mind pedig emberi vonatkozásban. Lássuk, hogyan vélekedik Fodor Zoltán:

 

Centert és jobb szélsőt is játszott a szezonban csapatunkban. Egy jól korcsolyázó, erős lövéssel rendelkező játékos. Nagyon pozitív személyiség, aki fontos meccseken tudott a közösbe pontokat tenni és folyamatosan egy jó szintet hozott az egész szezon során. Mindemellett kiváló csapatjátékos, fontos kelléke volt csapatunknak.


Chelsea-nek ezúton is szeretnénk kívánni nagyon sok sikert mind a magánéletben, mind pedig a jégkorongos karrierében! Egyenlőre búcsúzunk tőle, kellemes nyarat, és jó pihenést kívánunk neki! Hogy meddig tart a búcsú, azt egyenlőre még nem tudjuk 🙂

 

Köszönünk mindent Chelsea Ball #18 !!!

Şanlıurfa escort

Tedd közzé ezt a bejegyzést