MAC Budapest

Women's Hockey Team

DEBL: GIPSY GIRLS VILLACH – MAC-MARILYN 3:1

dori2

2018. szeptember 29-én DEBL csapatunk útnak indult Villach felé, hogy 17:45-kor pályára lépjen a Gipsy Girls játékosai ellen.

A buszút gyorsan eltelt, fiatal játékosaink már alig várták, hogy lejátsszák életük első mérkőzését az osztrák másodligában. Mivel az érkezés a tervezettnél előbb sikerült, a lányoknak lehetőségük volt a bemelegítés után különböző csapatépítő játékokat is játszani, ezzel megalapozva a hangulatot a mérkőzésre.

Az első harmadban lendületesen kezdett a Marilyn, sokszor beszorítva ezzel ellenfelét saját harmadába. Sok helyzetet sikerült kialakítania mindkét sorunknak, azonban sajnos egyiket sem váltották gólra a lányok. 0:0-s állással mentek pihenni a csapatok az első játékrész után.

A második harmadban azonban megtört a jég, Imets Merci volt eredményes Simon Viki átadásából. Az állás 0:1. Pár perccel később ember hátrányba kerültünk, amit ellenfelünk ki is használt, az állás 1:1-re változott. A harmad vége felé újból a házigazda volt eredményes, 2:1-es eredménnyel mentek szünetre a csapatok.

A harmadik harmadban sajnos ismét csak a Villach volt eredményes, a mérkőzést 3:1-es vereséggel zártuk.

Ez volt az első DEBL mérkőzésünk a szezonban, szomorkodni nincs okunk, lányaink nagyot küzdöttek, mind a 11 játékosunk és 2 kapusunk remekül helyt állt a túra során. Fiataljaink pedig remekül bemutatkoztak, megmutatva mindenkinek, igenis helyük van ebben a bajnokságban (is)!

Hajrá Marilyn!!

 

Tedd közzé ezt a bejegyzést