MAC Budapest

Women's Hockey Team

DEBL: KMH 2 – MAC-Marilyn 2:1

7B890962-044F-4672-A6EC-577090858979

A ligában eddig veretlen KMH-val találkozott csapatunk, így tudták a lányok, hogy kemény mérkőzés vár rájuk, ahol 110%-kal kell mindenkinek teljesítenie, hogy megszerezzék a 3 pontot.

Az első harmadban kiegyenlített, oda-vissza játék folyt, mindkét csapat előtt adódott több lehetőség is, ám mindkét oldalon hárítottak a kapusok.

A második harmadban a hazai csapatnak emberhátrányban sikerült kiugrania, ebből megszereznie a vezetést. Még ebben a játékrészben érkezett a válasz a Marilyntől, a 39. percben egy szép összjáték végén Csiszer Sarolt kék vonalról elpattintott korongja talált utat a kapuba.

A záró húsz percben aztán még többször került emberelőnybe csapatunk, de sajnos egyszer sem sikerült élni a lehetőséggel. Két perccel a mérkőzés vége előtt ismét egy egyéni akcióból megszerezte a KMH a vezetést, majd nem sokkal később egy kiállítást követően, kapus nélkül 6-an támadhattak a lányok 4 ellen, ám az eredményen már nem tudtak változtatni.

Sajnos nem sikerült azt a teljesítményt nyújtani, amire szükség lett volna, hogy ez után a meccs után győztesen hagyhassák el a lányok a jeget. Főleg az egyéni kiugrásokra kell jobban figyelni, ez már visszatérő hiba csapatunknál, és ezen a mérkőzésen is mindkét gól így született. Emellett kulcsfontosságú a koncentráció növelése, hogy a jövőben a KMH, vagy bármely más csapat ellen eredményesek lehessenek a lányok.

Tedd közzé ezt a bejegyzést