MAC Budapest

Women's Hockey Team

DEBL: Mac-Marilyn – DEC Devils Graz 2:0 EWHL: U25 Select – DEC Salzburg Eagles 0:2

4C2A171D-A864-42AF-ABC5-9BFDEE8640FF

EWHL: U25 Select – DEC Salzburg Eagles 0:2

2018. November 3-án szombaton, 6 játékosunk volt érdekelt a Salzburg elleni EWHL mérkőzésen, aminek a Kisstadion adott otthont.
Egy küzdős, hajtós meccset láthattak a kiérkező szurkolók, ahol csapatunk a második harmadig 0:0-ás állással tudta tartani magát. A harmadik harmadban pár percre elvesztették a lányok a kontrollt, amit osztrák ellenfelük ki is használt és kétszer az U25 Select kapujába talált.

Csapatunk nagyot küzdött, annak ellenére, hogy több játékosunkat is nélkülözni kellett a mérkőzésen.

A lányoknak semmi okuk szomorkodni, remekül helyt álltak, ezt mutatja az is, hogy míg idegenben 9:1 lett a végeredmény, hazai pályán már jóval szorosabb mérkőzést játszottak ellenük.

Csak így tovább lányok!
Hajrá U25 Select!

DEBL: Mac-Marilyn – DEC Devils Graz 2:0

2018. november 4-én vasárnap, az idei szezonban először mérkőztek meg a lányok a Graz csapata ellen.

Az első harmadban a kapura lövéseken is látszik, hogy kiegyenlített volt a játék. Sok helyzetet alakított majd hagyott is ki mindkét csapat. A kilencedik percben azonban megtört a jég, Kordisz Ildikó passzából ideiglenes csapatkapitányunk, Csiszer Sarolt indult meg hátulról, cselezte végig a mezőnyt majd vette be a graziak kapuját. Több gól a harmadban nem született, 1:0-s eredménnyel mentek pihenni a csapatok.

A második harmadban javuló játékot mutatott a Marilyn, ennek ellenére a grazi lányok több veszélyes helyzetet is kialakítottak a kapunk előtt, szerencsére eredménytelenül. A 25. percben egy kapu előtti kavarodásból végül Kordisz Ildikó volt eredményes, Lőrincz Kriszti passzából. 2:0-s eredménnyel mentek szünetre a csapatok.

A harmadik harmadban nem született újabb találat. Szabó Fruzsi kapott gól nélkül hagyta el a jeget.

Lörincz Andrej, másodedző értékelése:

Az első harmadban nem hoztuk azt a szintet, amit tudtunk volna, viszont a második harmadra elkezdtük használni a fejünket és a passzok is jobban mentek. A harmadik harmad viszont sajnos egyre jobban hasonlított az elsőhöz. A mai meccs igazából egyszerű lehetett volna, mivel az ellenfél mindössze két sorra jött el a találkozóra, de valamiért mi ezt nem tudtuk kihasználni és a saját hibáink által közelebb kerültünk a vereséghez. Ami a mai napon történt azt el kell felejteni, tanulni kell a hibáinkból, ki kell őket javítani és legközelebb jobban kell teljesíteni.

Tedd közzé ezt a bejegyzést