MAC Budapest

Women's Hockey Team

DEBL: MAC MARILYN-DHC ICE CATS LINZ 3:1

P1000464

Az ide szezonban másodjára mérkőztek meg a lányok a Linz csapatával. Míg idegenből 6:4-es győzelemmel tértek haza, most hazai pályán, a Kisstadionban sikerült 3:1-es eredménnyel zárniuk a mérkőzést.

Az első harmad utolsó perceiben Péter Csilla átadásából Farsang Noémi szerezte meg a vezetést, amire egy percen belül meg is érkezett a válasz, így az első harmad után 1:1-es állással mentek pihenni a lányok.

A második harmadban Véghelyi Dóri passzából Gondos Tamara növelte az előnyünket, majd kevesebb mint fél perccel rá, Csiszer Sarolt rálövéséből volt újból Gondos Tamara eredményes. Több helyzetünk is volt a harmadban, de sajnos nem tudtuk gólra váltani őket.

A harmadik harmad az eredmény szempontjából eseménytelenebb volt, ebben a játékrészben egyik csapatnak sem sikerült a kapuba találnia. A vendégcsapat igyekezett minden alkalmat megragadni a gólszerzésre, de Szabó Fruzsina magabiztosan védte a Marilyn kapuját. A kapura lövéseink száma nem tükrözi az eredményt, kicsit nagyobb koncentrációval és szerencsével legközelebb fölényesebb győzelmet is szerezhetünk.

Szakmai értékelés:

Inglis Márton vezető edző értékelése: A 3:1-es végeredmény azt mutatja, hogy szoros meccset játszottunk, pedig aki kint volt az láthatta, hogy felborult a pálya a javunkra, de sajnos ezt jó ideig nem tudtuk gólra váltani. Ők viszont a második kapura lövésükből betaláltak, amikor is egy saját védőnkről megpattant a korong. Az első két harmadban, négy lövésnél nem is jutottak tovább. A második harmad vége felé úgy tűnt, hogy kiszakad a gólzsák a javunkra, gyorsan egymás után lőttünk két gólt. Azonban az előnyünket nagy pályafölény ellenére sem sikerült növelni a mérkőzés végéig. Külön öröm, hogy a Marilyn színeiben első meccsét játszó Péter Csilla és Farsang Noémi is megszerezték első pontjaikat.

Tedd közzé ezt a bejegyzést