MAC Budapest

Women's Hockey Team

DEBL: MAC Marilyn-Zagreb EWHL: U25 Select- Olimpija Ljubljana

96FCF23D-3AC1-4ED4-9B6F-E584D53FDB5F

DEBL: MAC-Marilyn – Gric/Siscia 11:2

2018. október 6-án, szombaton játszották idei első hazai DEBL mérkőzésüket lányaink, amit nagy fölénnyel meg is nyertek a Zágráb csapata ellen.
Az első harmadban Dettrich Szilvi fonák góljával igen hamar megszereztük a vezetést. A 10. percben válaszolt rá ellenfelünk, egy kipattanó korongot érvényesítettek. Azonban nem kellett sokáig várnunk az újabb Marilyn-es gólra, a 17. percben Kordisz Ildi passzából, Fecske Maja talált a kapuba. 2-1-es előnnyel mentek pihenni a lányok.
A második harmad is jól indult, Hegyi Márta cselezte ki ellenfelét, majd kapura törve góllal fejezte be támadását. Nem sokkal később a Marilyn szerb légiósa, Velcek Milica szerzet gólt, Szelényi Nina átadásából. Két perc sem telt el, mikor Fecske Maja kapura lövését végül a csapatkapitány, Dettrich Szilvi váltotta gólra. A 30. percben egy szlovén játékos ugrott ki, tört kapura, majd növelte góljaik számát 2-re. Négy perccel a második játékrész vége előtt Dettrich Szilvi meglőtte mesterhármasát, majd Hegyi Márta volt ismét eredményes. 7:2-es állással mentek szünetre a csapatok.
A harmadik harmadban a Marilyn folytatta gólparádéját. A nyolcadik gólt Velcek Milica passzából Szelényi Nina lőtte. Ezt követően Gondos Tamara cselezte végig a szlovén lányokat a támadó harmadban, majd juttatta a pakkot az ellenfél hálójába. A tizedik gólt Fecske Maja jegyezte, Dettrich Szilvi és Hegyi Márti átadásából. A befejező gólt Velcek Milica tudhatta magáénak, megszerezve második gólját a mérkőzésen, és beállítva a 11:2-es végeredményt.
A lányok végig hajtottak és még a nagy gólkülönbség ellenére sem vették a játékot félvállról. A mérkőzésen új edzőnk, a szlovák születésű Lőrincz Andrej is bemutatkozott.

EWHL: Budapest U25 Select – Olimpija Ljubljana 4:1

Nem volt sok ideje lányoknak a pihenésre, hiszen a csapat egy része másnap EWHL mérkőzést játszott az Olimpija Ljubljana csapata ellen. Az első harmadban 2:0-ás állással mentek pihenni a lányok, először Józsa Orsi, majd Dettrich Szilvi passzából Pavuk Petra talált a kapuba. A második harmad kiegyenlített játékát igazolja az 1:1-es harmadvégi eredmény is. A lányok bírták az iramot és sikerült még az utolsó játékrészben is pontot szerezniük, amivel beállították a 4:1-es végeredmény.

Szép volt lányok! Csak így tovább!

Hajrá Marilyn!

Tedd közzé ezt a bejegyzést