MAC Budapest

Women's Hockey Team

DEBL: SPG Caps Flyers/Highlanders – MAC Marilyn 3:2

46483232_2268437299897135_7646849465600442368_o

2018.12.01-én a csapat Bécsbe vette az irányt, ahol a visszavágót a Flyers csapata ellen játszották. A hazai mérkőzésen sikerült 2:1-re győzedelmeskedni ellenük így bizakodva utaztak ki a lányok, de sajnos 3:2-es vereséggel jöttek haza, hiába vezettek az elején és támadtak többet.

Az első harmadban nagyon sokáig be se tudtak jönni a harmadunkba, végig mi domináltunk. Az első gólunkat Kreisz Emma válogatott hátvédünk szerezte egy szóló kiugrásból majd duplázott, Lőrincz Krisztina passzából juttatta az üres kapuba a korongot egy kapu előtti kavarodásból. Az első harmadban több gól nem született így 2:0-ás vezetéssel mentek pihenőre lányaink.

A második harmadban nem alakultak túl jól a dolgok, a Bécsi csapat egy ellentámadásból megszerezte első gólját. Második góljukat emberelőnyben értékesítették, Fecske Maja durva játék miatt ült kint a padon. Majd újabb Bécsi gól született amivel át is vették a vezetést.

A harmadik harmadban a Marilyn részéről sokkal több volt a támadás és kapura lövés, de sajnos mégsem tudtak betalálni a kapuba. A mérkőzés vége előtt még a kapust is lehozták hogy egy emberelőnyt kihasználjanak 6:4-ben, de még így sem sikerült kiegyenlíteni, így 3:2-es vereséggel távoztak Bécsből.

Lőrincz Andrej, másodedző értékelése: 
A meccs nagyon jól kezdődött számunkra, ami az első harmadban meg is látszott,hiszen már 2:0-ra vezettünk. A következő harmadban mintha másik csapat jött volna jégre az ellenféltől, kaptunk is gyorsan 2 gólt és végül még egyet, ami abból fakadt, hogy csapatunk elfáradt a sok felesleges emberhátrányban. Végül próbáltunk kiegyenlíteni, kapust is lehoztuk, de egyszerűen nem volt szerencsénk mert semmi nem ment be, kihagytuk többször az üres kaput és hát ilyenkor nem lehet nyerni. Sajnálom, mert sokkal jobbak voltunk.

A vasárnap az U25-ös bajnokságban a Miskolc csapata látogatott hozzánk, ahol 9:0-ás végeredménnyel győzött B csapatunk. Gratulálunk a gólszerzőknek, Kulcsár Gabriellának a mester hármashoz és Lőrincz Krisztinek, hogy visszatérése után megszerezte a szezonban első gólját, majd megduplázta ezt.

Tedd közzé ezt a bejegyzést