MAC Budapest

Women's Hockey Team

ECDC Memmingen – MAC Marilyn (3:1) | Összefoglaló és értékelés

Untitled-1

Nem sikerült jól a hétvége folytatása. A tegnapi Salzburg elleni fölényes győzelmet az EWHL-ben ma egy szoros vereség követte a SuperCup sorozatban. A sérültek mellett meg kellett küzdeni a tegnapi mérkőzés utáni hosszú busz útta, Salzburgból Memmingenbe, ami természetesen szintén nem a mi malmunkra hajtotta a vizet. Így hát kicsit megfáradva kellet farkasszemet nézni a német bajnokkal, az ECDC Memmingen Indiansal.

Az első harmad nem hozott döntést, bár kapura lövések tekintetében a házigazda bizonyult erősebbnek. A második játékrész negyedik percében a hazaiak Lenka Serdar révén jutottak vezetéshez. A hetedik percben Rónai Alexandra tudott egyenlíteni Kassidy Nauboris és Gasparics Fanni átadásából, így a pihenőre 1:1-es állás mellett mehettek a lányok. A záró felvonás tizenhetedik percibén újra a hazaiak tudtak kapitulálni, Luisa Bottner volt eredményes. A játékrész vége előtt Fodor Zoltán megpróbálkozott a kapus lehozatallal, de sajnos abból is a Memmingen tudott jobban kijönni, Daria Gleisner lőtte az üres kapuba a korongot, így beállítva a 3:1-es végeredményt.

Végig meccsben voltunk, nagyon jó kapus teljesítménnyel. Ajtó ablak helyzeteink voltak, sajnos a tegnapi naphoz képest ma nem mentek be. Az utolsó pár percben egy hiba sorozat következtében kaptunk egy elkerülhető gólt, ami rányomta a meccsre a bélyegét. Lehoztuk a kapust, de nem voltunk elég élesek, kizökkentünk, így kaptunk egy egész pályás üres kapus gólt. Tanultunk ebből is, és megyünk tovább. – Mondta el Fodor Zoltán, csapatunk vezetőedzője.

Results

Csapat1st2nd3rdT
ECDC Memmingen0123
MAC BP0101

Tedd közzé ezt a bejegyzést