Womens Hockey Team
MAC Budapest

Egy győzelem és egy vereség U25-ben

Mind a kettő, az U25-ös bajnokságban induló csapatunk lejátszotta első mérkőzését a bajnokságban. A Juniorok az FTC-Telekommal, míg a Seniorok az Óbuda Hockey Academy csapatával mérkőztek meg.

A fiatalokra épülő “B” – Junior – csapatunk bár kikapott, mégis jól játszottak a mérkőzés egészében jól küzdöttek. Szépítő találatunkat egyenlő létszám mellett Lendvai Kata szerezte a mérkőzés 11. percében. Mieink 26 alkalommal találták el az ellenfél kapuját, míg Házas Anna 37 lövést kapott az ellenféltől.

Inglis Márton nyilatkozata:

Az eredményen kívül elégedett vagyok a meccsel, jó volt látni, hogy mennyit fejlődtek tavaly óta a lányok. Sokkal korongbiztosabbak, sokkal tudatosabban játszottak annak ellenére, hogy a taktikai dolgokat még nem vettük át teljes egészében az edzéseken. Minden képpen bíztató volt ez a játék a szezonra nézve!

Eredmény

Csapat1st2nd3rdTStátusz
FTC-Telekom2114GY
MAC U25 Fehér1001V

Senior – “A” – csapatunk magabiztosan hozta a mérkőzést a 9+1 fővel felálló OHA Girls gárdája ellen. A végeredmény ellenére az OHA végig hajtott a meccsen, nem adták fel a mérkőzést. Dettrich Szilvia dupla mesterhármassal (6) zárta a mérkőzést, míg Lőrincz Krisztina 3, Csiszer Sarolt és Varga Luca 2-2, Marjai Zsófia Köles KataKulcsár Gabriella pedig 1-1 találatot tudtak szerezni.

Inglis Ákos nyilatkozata:

Az első harmadot kicsit álmosan kezdtük, sok gólhelyzetet hagytunk ki. A második harmadra felébredtünk, egyre több jó megoldásunk volt és ebből következtek a gólok. A harmadik harmadra átmentettük a jó formánkat, így ott is dominálni tudtunk. Külön dícséret jár a játékosoknak, mivel végig dolgozták a mérkőzést. Van még min javítani, amit meg is fogunk tenni az elkövetkezendő edzéseken.

Eredmény

Csapat1st2nd3rdTStátusz
MAC U25 Kék38516GY
OHA Girls0000V

Csak így tovább lányok!

HAJRÁ MAC!!!