MAC Budapest

Women's Hockey Team

Elkezdődött a jövő évi EWHL csapat összeállítása

IMG_8321

Természetesen a folyamat már nem most kezdődött el, azonban eljött az idő, hogy szépen folyamatosan bejelentsük az idei játékos keretet.

Mindenek előtt mint ahogy mindig is, most is vannak távozók a csapatból. Gowie Alexandra, Taylor Baker, Kathryn Kennedy, Iveta Klimasova. Utóbbi kettő bár csak az utolsó szezonban volt velünk, mégis rengeteget tettek a csapathoz mind tudásban, mind pedig emberileg. A szezon közben egészségügyi okok miatt Nicole Guagliardo kényszerült elhagyni a Kisstadiont. Mindannyian nagyon fognak hiányozni a csapatból. Köszönjük nekik az itt eltöltött időt, a belefektetett munkát, és kívánunk nekik a továbbiakban sikeres karriert, és sikerekben gazdag magánéletet!

Ahogyan az Instagram és Facebook oldalainkon látható is, több új játékossal is találkozhatnak szurkolóink az idei szezonban. A stábban nem történt változás, így Kis András vezetőedző mellett Papp Dániel asszisztál majd, az erőnléti edzésekért Gallyas Gabriella, a kapusokért pedig Budai Krisztián marad a felelős.

Szerencsére a tavalyi együttesből több nevet is újra felsorolhatunk, mint például Németh Anikó, Németh Bernadett, Rónai Alexandra, Pártos Réka, Gondos Tamara, Józsa Orsolya, Fecske Maja, akik az elmúlt idényben is keményen megdolgoztak az elért eredményekért.

Az új légiósaink között köszönthetjük Kassanda Roache-t, akik a Bundesligából érkezik hozzánk, Janie Poitras-t, aki az University of Moncton legeredményesebb játékosa és csapatkapitánya is volt, valamint a svéd hátvédet, Vendela Olsson-t, aki Pintér Lilivel és Hannával is együtt játszott az SDE Stockholm együttesében.

A stáb és a játékosok is nagyon várják már a közös munkát, ami az augusztusi A-csoportos világbajnokság után fog tudni érdemben elkezdődni, hiszen a csapat jelentős része érdekelt ezen a kiemelt eseményen.

Az új játékosokat továbbra is közzétesszük, így érdemes figyelni közösségi oldalainkat!

Tedd közzé ezt a bejegyzést