MAC Budapest

Women's Hockey Team

EWHL csapatunk a Bratislava-val, DEBL-eseink pedig a KMH-val találkoznak

IMG_8352

A hétvégén két mérkőzést is játszanak lányaink, EWHL csapatunk Ausztriában találkozik az SKP Bratislava együttesével, szombaton 14 órakor. A két csapat ebben a szezonban még nem találkozott egymással. DEBL csapatunk ugyancsak szombaton, este 20:20-kor fogadja a KMH Budapest együttesét a Kisstadion jegén.

 

Kis András – EWHL vezetőedző:

 

Ebben a szezonban először találkozunk a Pozsony csapatával. Sajnos a múlt héten elmaradt a hazai mérkőzésünk ellenük, így kimaradt egy mérkőzéshétvége, ennek eredménye képpen több hangsúlyt tudtunk fektetni az egyéni taktikai elemekre. Izgatottan várjuk a holnapi mérkőzést, mert tudjuk, hogy egy jó csapat ellen játszunk, ezért szeretnénk mind fejben, mind pedig fizikálisan 100%-ot nyújtani, és elhozni a 3 pontot.

 

Lörincz Andrej – DEBL vezetőedző:

 

Fejlődő tendenciát mutatunk, hiszen a legutóbbi mérkőzésre sokkal jobban fel tudtunk készülni és jobbak is voltunk, mint az azt megelőző találkozókon. Ezért remélem, hogy ezen a találkozón még többet tudunk majd mutatni, mint a legutóbbin, és hiszem, hogy ez a növekvő tendencia velünk marad és még jobbak leszünk!

denizli mutlu son

Tedd közzé ezt a bejegyzést