MAC Budapest

Women's Hockey Team

Ezüstérem a Worm Inline Női Tornán

202519393_167301755376710_8940485491882820875_n

Inline hoki tornát szervezett hazai pályán a dunaújvárosi Worm Angels együttese, ahol a házigazdák mellett négy vendégcsapat szerepelt. Mieink mellett a Rampage Women’s Hockey, a Szombathelyi Pingvinek, valamint a White Sharks mérettette meg magát a tornán. Csapatunk három győzelemmel, és egy vereséggel szerezte meg az ezüstérmet Lörincz Andrej vezetésével. A torna legjobb csatárának járó díjat Németh Anikó zsebelhette be, akit a torna részleteiről is kérdezünk:

Hogyan jött a lehetőség, hogy részt vegyetek ezen a tornán?

A dunaújvárosiak vezetője küldött e-mailt a MAC részére, amiben meghívást kaptunk, amit persze el is fogadott az egyesület. Részemre Csiszer Sarolttól érkezett a megkeresés, amit persze boldogan fogadtam, hiszen ez előtt még nem volt lehetőségem ilyen tornán részt venni.

Milyenek voltak az ellenfelek?

Úgy gondolom a tornán minden csapat méltó ellenfél volt, ezért is örülünk az elért helyezésnek. A játékosok korosztály szempontjából igen nagy szórással érkeztek, ami minden tekintetben jó, hiszen sokakat megmozgat az inline hoki is, akik egyébként jégkorongoznak.

Mennyivel másabb az inline hoki, okozott valamilyen nehézséget?

Igazából három olyan dolog van, ami más, az első a görkorcsolya, második a korong, harmadik pedig a klíma. A csarnokban meglehetősen meleg volt, nem ehhez vagyunk hozzászokva. Illetve ami nagyon más volt, és furcsa, hogy nem olyan egyszerű fékezni, mint jégen. A korong nem olyan gyors, mint egyébként, van hogy sokkal lassabban kell csinálnod egy eltervezett cselt, vagy akár a korongvezetést, mint jégen.

Ha lenne még ilyen lehetőséged, akkor vállalnád?

Erre mindenképpen igen a válasz. Jó kihívásnak tartom, mind e mellett jó szórakozás is.

MAC Női

10:2

Rampage Women’s Hockey

MAC Női

1:3

White Sharks

Worm Angels

1:6

MAC Női

Szombathelyi Pingvinek 0:8

MAC Női

A csapat összeállítása

Kapus
Pázmándi Zsófia
Mezőnyjátékosok
Csiszer Sarolt
Farsang Noémi
Fecske Maja
Gondos Tamara
Kordisz Ildikó
Lörincz Krisztina
Németh Anikó
Velcek Milica
Edző
Lörincz Andrej

Kiemelt fotó: Ihász Martin

Antalya escort

Tedd közzé ezt a bejegyzést