MAC Budapest

Women's Hockey Team

Főlényes siker a Fradi ellen

53909708_2498216800252516_8959795065039880192_o

Március 7-én OBI-es csapatunk a szezonban először fogadta az FTC-Telekom együttesét. Ezen a mérkőzésen mutatkozott be először klubunk két új igazolása: Gasparics Fanni és Kezmarska Barbora. Fanni 2 gólpasszal, míg Barbora egy góllal járult hozzá a csapat győzelméhez.

Az első harmad 4. játékpercében csapatunk 2:0-ra vezetett Seregély Mira bravúros duplázásával. Mindkét csapat nagyon hajtott, helyzetek voltak mindkét oldalon, ám a Fradi csapata nem tudta támadásait találatra váltani. Az első játékrészben a kapura lövéseink száma is minket igazolt. Ebben a játékrészben már nem született több gól, így 2:0-ás állással mehettek pihenni a csapatok.

A második harmadban csapatunk higgadtan, tiszta fejjel folytatta mérkőzést. Sikerült azt a játékot játszanunk, amit szerettünk volna és nem hagytuk ellenfelünket érvényesülni. Ebben a játékrészben a Fradi csapata ugyan 2 gólt is szerzett, de nekünk is sikerült 4 találatot érvényesítenünk. Először Kreisz Emma, majd Kezmarska Barbora, 3 perccel később Lörincz Krisztina majd végül Velcek Milica növelte tovább előnyünket.

Az utolsó játékrészben Seregély Mira újabb találatával mesterhármast ért el, Kreisz Emma pedig duplázott, ezzel beállítva a 8:2-es végeredményt.

Inglis Márton vezetőedző értékelése: 

Nagyon jó meccset játszottunk az FTC csapata ellen, ahol 3 új bemutatkozónk is volt. Gasparics Fanni, Barbora Kezmarska és Tolnai Lili és mindhárman pontot jegyeztek. Mondhatni tökéletesen kezdtük a mérkőzést és gyorsan 2 gólos előnyre tettünk szert. Sokszor szokott hibánk lenni, hogy ilyenkor ráülünk az eredményre és ezzel teret engedünk az ellenfélnek, hogy visszakerüljön a meccsbe. Szerencsére ez ma nem történt meg, hanem végig jól játszva sikerült magabiztos 3 pontot szereznünk. Kiemelném a 3 gólt és 1 asszisztot jegyző Seregély Mirát és a majdnem 95%-kal védő Szigeti Ágit!

Tedd közzé ezt a bejegyzést