MAC Budapest

Women's Hockey Team

Ismerkedjünk meg új csatárunkkal, Christina Rombauttal

102730217_911475929316488_4818337670185577008_n

Christina, mint már mondtuk, a Dartmouth csapatából érkezik hozzánk, ahol csapatkapitányi szerepet töltött be. Ez jól mutatja, hogy egy rendkívüli csapatemberről van szó. A 22 éves csatár Rothesay-ből, New Brunswick-ből érkezik hozzánk augusztus elején. Odnoga Lotti, mostmár volt csapattársa jobbos ütőfogású és mint elmondta, Lottival nagyon jó baráti viszonyban vannak!

 

Csapatunk új támadója 5 éves kora óta jégkorongozik és rengeteget hallott már Magyarországról csapattársától, Lottitól. Mint megtudtuk, kedvenc hobbija a görkorcsolyázás, valamint a hegymászás! Természetesen megbombáztuk őt is jónéhány kérdéssel, amire a következő válaszokat kaptuk:

 

Nehéz döntés volt elfogadni az ajánlatot, hogy Magyarországra gyere játszani?

 

Mindig is szerettem volna Európába utazni, és körbejárni. Miután megkeresett a MAC, hogy folytassam náluk a jégkorong karrieremet, amit mindennél jobban imádok, teljesen felvillanyozott. Ez egy olyan lehetőség számomra, amire nem mondhattam nemet.

 

Hallottál már előtte az EWHL bajnokságról?

 

Alapvetően nem, de miután beindultak az események, rengeteget informálódtam róla az edzőktől, barátoktól, akik már játszottak ebben a bajnokságban.

 

Mik a céljaid a 20/21-es szezonban?

 

Szeretnék minél keményebben dolgozni, valamint jó, pozitív energiát vinni a csapatba. Nyitottan fogok érkezni, készen állok, hogy tanuljak az új edzőimtől, valamint a játékostársaimtól, illetve szeretném kihozni magamból a legtöbbet.

 

Új ország, új csapat, új emberek… Izgatott vagy már?

 

Igen, kifejezetten izgatott vagyok, hogy megismerjem Magyarországot és új emberekkel találkozzak. Nagyon jó dolgokat hallottam az emberekről és az országról is!

 

Végezetül voltunk abban a szerencsés helyzetben, hogy Christina edzője, Laura Schuler is adott számunkra egy kis értékelőt:

 

Nagyon felcsigáz minket, hogy Christina nálatok játszhat. Nem csak azért, mert egy remek személyiség, hanem azért is, mert ő az egyik legelkötelezettebb diák-atléta, akivel a pályafutásom alatt találkoztam! Nagyon jó a védekezésben és mindig 100 százalékot tud nyújtani. Nagyon elégedettek és büszkék lesztek rá, hogy nálatok játszik!

 

Nagyon örülünk, hogy Christina minket választott, nagyon jó szezont, sok sikert, és jó időtöltést kívánunk neki az elkövetkezendő szezonra! – Christina, you are welcomed in our team, MAC Budapest!


#
7
Név
Christina Rombaut
Állampolgárság országa
can Kanada
Poszt
Csatár
Magasság (cm)
167
Súly (kg)
63,5
Ütőfogás
Jobbos
Kor
26

elazığ mutlu son

Tedd közzé ezt a bejegyzést