Womens Hockey Team
MAC Budapest

Jade Mancini, új csatárunk bemutatkozása + VIDEÓ

Nagyon izgatott vagyok, hogy egy ilyen remek ligában játszhassak

Jade Mancini a Rochester IT főiskolai csapatából érkezett hozzánk. A 22 éves csatár együttesével az NCAA bajnokságban indult, ahol az ötödik helyen zártak, természetesen a dologhoz hozzá tartozik, hogy a vírus miatt ott sem sikerült érdemben lezárni a szezont.

 

Most pedig ismerjük meg picit jobban Jadet, aki Hamilton, Ontarióból érkezik hozzánk. Kérdésünkre elmondta, már hallott Magyarországról és nagyon várja, hogy élőben is láthassa! Mint kiderült, kedvenc étele a tészta, szürcsölni pedig a kávét szereti legjobban! 😀

 

Hallottál már az EWHL bajnokságról?

 

Igen, hallottam, és iszonyatosan várom, hogy egy ilyen előkelő bajnokságban játszhassak. Ez lesz az első szezonom, amit külföldön töltök, még nem is lett volna nagyon rá lehetőségem, hiszen az idén diplomáztam.

 

Izgatott vagy már az új ország, új csapat, és az új csapattársak miatt?

 

Igen, már nagyon izgatott vagyok, hogy Magyarországra utazzak, az új csapatomban legyek és megismerjem a lányokat. Hatalmas élmény lesz, ez kétségtelen, legszívesebben már ott lennék! Bár jönnek még játékosok Kanadából, személyesen csak egyiküket ismerem, őt viszont jól, mert a csapattársam volt eddig is, úgyhogy mindkettőnk számára ez egy jó kalandnak ígérkezik!

 

Mik a terveid a szezonra?

 

A legjobbat szeretném magamból kihozni, a legjobb játékomat szeretném Budapestre vinni. Szeretnék az új csapattársaktól minél többet tanulni és meglátjuk mit tartogat még a szezon számomra.

 

Most pedig lássunk egy kis highlights összeállítást Jade góljairól!

 

 

Ahogyan a többieket is, Jadet is őszinte szívből köszöntjük csapatunkban, családunkban! Kívánunk neki nagyon sikeres szezont, a videón látható gólokhoz megannyi hasonlót, és nagyon jó időtöltést Magyarországon! – Jade, You are welcomed in our team and also in our family!


#
90
Name
Jade Mancini
Nationality
can Kanada
Position
Csatár
Magasság
172
Súly
61
Ütőfogás
Balos
Kor
24

edirne mutlu son