MAC Budapest

Women's Hockey Team

Jade Mancini, új csatárunk bemutatkozása + VIDEÓ

IMG_7632

Jade Mancini a Rochester IT főiskolai csapatából érkezett hozzánk. A 22 éves csatár együttesével az NCAA bajnokságban indult, ahol az ötödik helyen zártak, természetesen a dologhoz hozzá tartozik, hogy a vírus miatt ott sem sikerült érdemben lezárni a szezont.

 

Most pedig ismerjük meg picit jobban Jadet, aki Hamilton, Ontarióból érkezik hozzánk. Kérdésünkre elmondta, már hallott Magyarországról és nagyon várja, hogy élőben is láthassa! Mint kiderült, kedvenc étele a tészta, szürcsölni pedig a kávét szereti legjobban! 😀

 

Hallottál már az EWHL bajnokságról?

 

Igen, hallottam, és iszonyatosan várom, hogy egy ilyen előkelő bajnokságban játszhassak. Ez lesz az első szezonom, amit külföldön töltök, még nem is lett volna nagyon rá lehetőségem, hiszen az idén diplomáztam.

 

Izgatott vagy már az új ország, új csapat, és az új csapattársak miatt?

 

Igen, már nagyon izgatott vagyok, hogy Magyarországra utazzak, az új csapatomban legyek és megismerjem a lányokat. Hatalmas élmény lesz, ez kétségtelen, legszívesebben már ott lennék! Bár jönnek még játékosok Kanadából, személyesen csak egyiküket ismerem, őt viszont jól, mert a csapattársam volt eddig is, úgyhogy mindkettőnk számára ez egy jó kalandnak ígérkezik!

 

Mik a terveid a szezonra?

 

A legjobbat szeretném magamból kihozni, a legjobb játékomat szeretném Budapestre vinni. Szeretnék az új csapattársaktól minél többet tanulni és meglátjuk mit tartogat még a szezon számomra.

 

Most pedig lássunk egy kis highlights összeállítást Jade góljairól!

 

 

Ahogyan a többieket is, Jadet is őszinte szívből köszöntjük csapatunkban, családunkban! Kívánunk neki nagyon sikeres szezont, a videón látható gólokhoz megannyi hasonlót, és nagyon jó időtöltést Magyarországon! – Jade, You are welcomed in our team and also in our family!


#
90
Név
Jade Mancini
Állampolgárság országa
can Kanada
Poszt
Csatár
Magasság (cm)
172
Súly (kg)
61
Ütőfogás
Balos
Kor
26

edirne mutlu son

Tedd közzé ezt a bejegyzést