MAC Budapest

Women's Hockey Team

Két győzelem, egy vereség a hétvége mérlege

IMG_1600

Ezen a játékhétvégén sem maradtunk esemény nélkül, hiszen az U25-ösök és az U16-os lányok is jégre léptek. A szombat az előbbiről, még a vasárnap az utóbbiról szólt. Az eseménysorozatot az U25-ös Fehér csapatunk kezdte az FTC-Telekom otthonában, ahol nagy küzdelem árán sikerült megszerezni a 3 pontot.

 

Lörincz Andrej – vezetőedző:

 

A mérkőzés elején rögtön hátrányba kerültünk, amikor egy nagyon gyors támadásból kaptunk egy gólt, ez jelentősen megnehezítette a dolgunkat. A következő percek egyenlő küzdelmet hoztak mindkét fél részéről, rengeteg lehetőség adódott mindkét csapat előtt. Mondhatni ez volt az eddigi legjobb meccs, amit valaha láttam a lányoktól, megvolt a csapatszellem, buzdításban sem volt hiány. Kifejezetten örülök, hogy sikerült nyerni, hiszen már nagyon megérdemelték a lányok!

 

DátumHazaiI/EVendégHelyszín

 

U25-ös Kék csapatunk a Tüskesátorba utazott a KMH vendégeként, ahol sajnos nem sikerült a győzelem.

 

Jászai Barna – edző:

 

Nem úgy álltunk bele a mérkőzésbe ahogyan az ellenfél csapata tette, sajnos ez azt eredményezte, hogy egyből az elején kaptunk egy gólt, amit még kettő követett. Az első harmad vége felé kezdtünk el rátalálni a győzelem útjára, ami két gólt is jelentett a második játékrészben, melynek a végén egy fájdalmas gól után mentünk az öltözőbe. A harmadik harmadban sajnos nem találtunk vissza az útra, 6-2 lett vége.

 

DátumHazaiI/EVendégHelyszín

 

A vasárnapi napon hazai jégen fogadtuk a KSI együttesét az U16-os bajnokság újabb fordulóján. Bár a mérkőzés eleje meglehetősen a mi irányunkba mutatott, mégis változékony volt a játék képe.

 

Zaka Norbert – edző:

 

Egy jó, pörgős mérkőzést sikerült ma játszanunk, 45 perccel nagyon elégedett vagyok. Ebben az időintervallumban leginkább a mi akaratunk érvényesült és kimondottan szépen játszott a csapat. Szerencsére a mai gyengébb 15 perc nem bosszulta meg magát és sikerült a végére egy magabiztos győzelmet szerezni.

 

DátumHazaiI/EVendégHelyszín

Kilis escort

Tedd közzé ezt a bejegyzést