MAC Budapest

Women's Hockey Team

Két új név DEBL csapatunkban

debl2

Mint ahogyan azt szalagcímünk is mutatja, két új játékos csatlakozik DEBL csapatunkhoz. Valószínűleg egyikük sem ismeretlen a női jégkorongot kedvelők számára. Ivády Nina és Kotsis Liza lesznek a lányok új társai. Előbbi az Óbuda Hockey Academy-től, míg utóbbi az FTC-Telekom csapatától érkezett hozzánk. Hozzájuk is intéztünk néhány kérdést, lássuk miként válaszoltak:

 

Miért döntöttél úgy, hogy a MAC-ban folytatod a pályafutásodat?

 

Nina: Az OHA-nál nincs női csapat és szerettem volna egy erős, jó női csapatban játszani.

Liza: Több lehetőséget látok a fejlődésre. Úgy érzem ideje volt a változásnak.

 

Abban mindketten közös nevezőre jutottak, hogy nagyon várják már a szezon kezdetét, természetesen a munkát már elkezdték a csapattal. Egyikük számára sem lesz teljesen ismeretlen a környezet, hiszen zömében ismerik a leendő csapattársakat, vagy régi klubjukból, vagy a korosztályos válogatottakból. Az edzők tekintetében szintén ez a helyzet.

 

Mik az elvárásaid magaddal és a csapattal szemben a szezonra nézve?

 

Nina: Egy jó, eredményes szezont szeretnék, mind saját, mind pedig a csapat részéről.

Liza: Csapategységet és minél eredményesebb szereplést a szezonban. Magammal szemben a gyors beilleszkedés és a csapaton belül a rám bízott feladatok maximális teljesítése az elvárásom.

 

Mikor kezdtél el jégkorongozni? Hogyan jött, hogy ezt a sportágat választod?

 

Nina: Nyolc évesen az ikertestvéremmel jártunk logopédushoz és ő tanácsolta a korcsolyázást, mert az elvileg segít. Sokat jártunk korizni, a testvérem elkezdett hokizni, így egy kis késéssel, de én is elkezdtem, mert nagyon tetszett.

Liza: 2012 februárjában kezdtem. Előttem már a bátyám jégkorongozott, így a sportág közelében voltam, de személyesen az iskolával, tanóra keretein belül jártunk korcsolyázni, ahol egy toborzó edző felfigyelt rám és az ő invitálására kezdtem el jégkorongozni.

 

Reméljük mindketten megtalálják a számításaikat a csapatban, kívánunk nekik nagyon jó, eredményes szezont!

 

Hajrá Lányok, Hajrá MAC!!!

Muş escort

Tedd közzé ezt a bejegyzést