MAC Budapest

Women's Hockey Team

Kreisz Emma Kanadában folytatja

Kreisz_Emma

Emma a következő szezontól a Stanstead College női csapatát erősíti.

 

Mesélj nekünk, hogy jött ez a lehetőség és kicsit mesélj a következő csapatodról, milyen lehetőségeket rejt a Kanadai kaland?

 

Sokat gondolkoztam mi lenne a megfelelő lépés a pályafutásom szempontjából. Figyelembe véve azt, hogy mi a célom, úgy döntöttem, hogy Kanadában folytatom. Voltam táborban Svédországban már háromszor és a tábor szervezője segített nekem csapatot keresni. Beszéltem néhány csapattal és megtaláltam azt, ahol számomra a legjobb hely lenne.

 

A tanulással mi a helyzet? Milyenek lesznek a hétköznapjaid?

 

A döntésemben három meghatározó tényező volt. A jégkorong megfelelő szintje, a tanulás és az angol nyelv magasabb szintre emelése. Ennél a csapatnál/iskolánál minden adott és meg tudtunk egyezni. Tanulás szempontjából magas szintű az iskola. Remélhetőleg fel tud készíteni a továbbtanulásra, és biztos vagyok benne, hogy sokat fogok tanulni, mind emberileg, mind pedig játékosként. Reggeltől suliban leszek, délután meg edzésen.

 

Mik a távolabbi terveid, szeretnél az NCAA-ban játszani?

 

A hosszútávú céljaim miatt hoztam meg ezt a nehéz döntést. A MAC csapata mindent megadott nekem amit egy játékos kérhet, de 13 év után úgy éreztem ideje váltani és egy új kalandba belevágni. Ezúton is szeretném minden edzőmnek, csapattársamnak és végül, de nem utolsó sorban a családomnak megköszönni a beleadott munkát, mert nélkülük most nem itt tartanék. Kettő évem van még a középiskolából és utána szeretnék egy egyetemi csapatnál játszani Amerikában. Készülök az elit világbajnokságra és a 2021-es Olimpiai selejtezőre, illetve az U18-as Győri vb-re… Szeretnénk meglepetést okozni hazai közönség előtt.

 

Milyen tanácsokat adnál a fiatal lányoknak?

 

Azt üzenném a fiatal hokis lányoknak, hogy lesz, amikor nehezebb lesz a fiúk között játszani, de ne adják fel, mert megéri küzdeni az álmaikért. Minden munkát, amit beletesznek, azt vissza fogják kapni.

 

Nagyon sok sikert és szerencsét kívánunk Emmának az előtte álló időszakra és reméljük, hogy minél több élménybeszámolót küld majd számunkra!

Kastamonu escort

Tedd közzé ezt a bejegyzést