MAC Budapest

Women's Hockey Team

Lezárult az OB1-es bajnokság

55944881_2543047215769474_85484636762800128_o

Csapatunk lejátszotta a szezon utolsó OB1-es mérkőzését. Habár a találkozónak nem volt tétje, szerettük volna az idényt egy izgalmas meccsel zárni, ami az eredmény alakulását tekintve sikerült is. Felnőtt, és utánpótlás válogatott programok miatt a mai mérkőzésre csapatunk nem tudott teljes kerettel kiállni.

Ellenfelünk két gyors góllal kezdte a mérkőzést, ami kicsit felrázott minket, jobban figyeltünk a védekezésre, így a harmadban több gólt nem kaptunk, de sajnos lőni sem tudtunk.

A második harmadot hasonlóan kezdtük, mint az előzőt, egy újabb gyors góllal 3-ra növelte a Fradi előnyét. Nem sokkal később végre sikerült megtörni gólcsendünket, de nem örülhettünk sokáig, fél perccel később ismét 3 gólos különbség volt az eredményjelzőn. Ezután sikerült csak változtatni a játékunkon, aminek idővel meg is lett az eredménye.

Az utolsó játékrészt sikerült egy gyors góllal kezdenünk, ezzel 4-2-re változtatva az eredményt, innentől végig mi domináltunk a pályán, lehetőséget nem adva a hazai csapatnak. A játék szinte csak a támadó harmadban folyt, de a korongot már csak egyszer tudtuk a kapuba juttatni, így 4-3-as végeredménnyel zárult a meccs.

Tedd közzé ezt a bejegyzést