MAC Budapest

Women's Hockey Team

Most a Fradinak sikerült

53769962_2516223331785196_4809379845484052480_o
A múlt heti nagyarányú győzelem után a mai mérkőzésen épphogy, de alulmaradt csapatunk a Fradival szemben. Keretünkben több változás is történt az előző meccshez képest, válogatott csatáraink közül ketten nem tudtak ott lenni, valamint sérülés miatt hátvéd fronton is volt hiányzónk.
Az első játékrészt nem kezdtük jól, egy gyors góllal megszerezte ellenfelünk a vezetést, de hamarosan jött is a válasz a csapatunktól. Nagy lendülettel mentek a lányok, de mindkét oldalról kiállítások tördelték a játékot. A harmad végére, kemény oda-vissza játék után már 3-3-at mutatott az eredményjelző.
A második harmadban a kiállításoké volt a főszerep, ám minden emberelőnyt és emberhátrányt gól nélkül zártunk. Egy kérdéses szituáció után még büntetőlövést is ítéltek a bírók a hazai csapatnak, amit Szigeti Ágnes magabiztosan védett. A gólcsendet végül 2 perccel a harmad vége előtt ellenfelünk törte meg, 4-3-as állással mehettek pihenni lányaink.
Az utolsó játékrészben fokozódott a hangulat, a büntetések száma nem csökkent. A harmad közepén 4 a 4 elleni játékban sikerült egyenlítenünk, ám nem sokkal később a Fradi meglőtte utolsó, egyben győztes gólját. Sajnos az utolsó emberelőnyünk, és aztán kapus lehozatalunk sem volt eredményes, így 5-4-es végeredménnyel ellenfelünk hagyhatta el győztesen a jeget.
Inglis Márton vezetőedző értékelése: Nagyon kiélezett meccset játszottunk a fradival, ahol nüanszok döntötték el a meccset az ellenfél javára. Az egész mérkőzés folyamán, úgy érzem, hogy többet támadtunk viszont a sok támadó harmadbéli fegyelmezetlenség miatt rengeteg kontrát tudott kialakítani az FTC. Gondolok itt eladott korongokra gyenge és pontatlan passzokból, vagy arra, hogy hány lövésünk akadt el a blokkolókban. Viszont most nincs időnk az elmúltakon agyalni, hiszen a héten 3 OB1 meccs vár a csapatra.m

Tedd közzé ezt a bejegyzést