MAC Budapest

Women's Hockey Team

Nagyon nagy élmény volt ez a mérkőzés – Kassidy Nauboris értékelése (MAC-AGIDEL 2:7)

69900297_387099441963315_346237598861099008_n

A csütörtöki szavazós játékunkat egyik légiósunk, Kassidy Nauboris nyerte, lássuk, hogyan értékelte a mérkőzést, és hát… Másra is fény derül 🙂

Nagyon nagy élmény volt ez a mérkőzés, jól éreztük magunkat. Gyors és professzionális jégkorong volt mindkét csapat részéről. Keményen kezdtünk, az előre megbeszéltek szerint és meglepetést is tudtunk okozni ezzel az orosz bajnoknak, végig harcoltunk velük az egész mérkőzésen. A meccset már alapvetően is izgatottan vártuk, az edzői stáb felhívta a figyelmünket az ellenfél játékára, készültünk belőlük, tudtuk mit játszanak és erre nekünk mi a teendőnk. Sokat korcsolyáztunk, sok helyzetünk lett. A második és a harmadik harmadban az ellenfél még rátett egy lapáttal, így még nagyob kihívás elé állított minket.

Ez volt a negyedik mérkőzésed a csapattal… Hogyan érzed magad, milyen a csapat?

Igen, ez a negyedik meccsem. Nagyon jól érzem magam a csapatban, egyre jobban meg tudom szokni az itteni játékstílust. Más technikai képességeket igényel az itteni hoki, de szerencsére napról napra rázódom bele az európai hokiba. Segítőkészek a lányok, és nagyon jó kihívás más hokikultúrában játszani. Őszintén el sem tudtam képzelni, hogy ilyen jók a lányok, nagyon jól érzem itt magam.

Köszönjük Kassidynek az interjút és a beszámolót! Sok sikert a következő mérkőzésekhez!

HAJRÁ MAC!!!

Tedd közzé ezt a bejegyzést