MAC Budapest

Women's Hockey Team

OB I és U25-ös mérkőzéseink

94E0BB1C-A4E0-45FC-BC97-566D571DDFB5

OBI: KMH-MAC-Marilyn 25:1

A várakozásoknak megfelelően nehéz mérkőzést játszottunk a KMH első csapatával. Míg ellenfelünk teljes összeállítással léphetett jégre, a mi csapatunkból számos alapember hiányzott, volt aki utánpótlás válogatott elfoglaltság miatt, mások betegséggel, sérüléssel küzködnek. Így végül fiatalokkal megtűzdelve, 2 csatársorral és 3 hátvédpárral vágtunk neki a találkozónak. Ennek ellenére elmondhatjuk, hogy a csapat hangulatát és a meccshez való hozzáállását nem törte meg a kialakult helyzet, sőt a lányok probáltak minden tőlük telhetőt megtenni. A nagyon fiatal jatekosokkal is igyekeztek széttördelni a felnőtt válogatott gerincét adó ellenfél játékát minden harmadban több kevesebb sikerrel. A csapat helyzetét nehezítette természetesen az is, hogy kapus fronton is hiányoztak alapemberek, de nagy örömünkre szolgál, hogy Buzás-Gegesy Boglárka 3 év kihagyás után a mérkőzésen visszatért, és hogy a meccs első felében meg B csapatunk alap kapusa, Házas Anna állta az ostromot annak ellenére, hogy csak 4 éve jégkorongozik.
Összességében elmondhatjuk, hogy a mi szempontunkból ez a meccs arra volt jó, hogy a védekezest gyakoroljuk a fiatalokkal, és hogy belekóstoljanak ők is a gyorsabb felfogású jegkorongba. Ugyanakkor ez végeredmény nem tükrözi csapatunk képességeit, ennél jobb meccseket is fogunk játszani a KMH csapatával.

U25: Hatvan-MAC-Marilyn B 1:4

A ma délben játszott hatvani meccset 4-1-es végeredménnyel zárták lányaink 3 pont kíséretében. Az első harmadban Pongrácz Emese megszerezte az első gólt a mérkőzésen, majd a góltól felpezsdülve folytatták a játékot. A második harmadban még 4 gól született, 3 a mi részünkről. Végül a záró harmadban egyik csapatnak se sikerült a korongot újra a kapuba juttatni így beállítva a végeredményt. Gratulálunk a lányoknak! Hajrá Marilyn

Tedd közzé ezt a bejegyzést