MAC Budapest

Women's Hockey Team

Összefoglaló | Lulea – MAC Marilyn 7:2

IMG_6212

A torna negyedik mérkőzését a MAC Budapest Marilyn a svéd bajnok Lulea ellen játszotta le, és ezzel zárta ezt az igen rangos tornát.

A második percben mindjárt egy kiállítással kezdtünk, Chelsea Ball ülhetett ki két percre. A svéd bajnok jól játszotta az emberelőnyös játékot, de nem tudott túljutni a védelmünkön. A 8. percben a Lulea 29-es játékosa lépett ki szólóban és szerezte meg a vezetlst csapatának (1:0). A 10. percben ismét emberhátrányba kerültünk, Kiss Andrea ment kényszerpihenőre. Az ellenfél előtt több lehetőség is adódott, de Németh Anikó jól állta helyét. A harmad vége előtt bő két perccel Gasparics Fanni a kapu mögül Chelsea Ballt tudta megjátszani, aki nem hibázott, egyenlített (1:1).

Alig kezdődött el a második harmad, mikor egy távoli lövésnél a palánkról visszapattanó korongot sikerült a svédeknek beküzdeni kapunkba (2:1). A válaszra sem kellett túl sokat várni, Gasparics játszotta magát tisztára és bombázta a korongot a bal felső sarokba (2:2). A 7. percben többször is kapura lőtt az ellenfél, a 3. kipattanót már nem tudta kapusunk hárítani, ezzel újra átvette a Lulea a vezetést (3:2). Alig egy perccel később duplára sikerült növelni ellenfelünknek az előnyét (4:2). A komoly játékerőt képviselő Lulea a 10. percben késleltetett kiállításnál támadhatott, e közben Kiss Andrea lába került egy távoli bomba útjába, ő sajnos nem tudta folytatni a játékot. A svéd támadók Kreisz Emmát hatástalanították szabálytalanul, így néhány másodperccel az emberelőnyüket követően már ők is csak négyen voltak a pályán, a játék egyenlő létszám mellett folytatódott. A 16. percben egy nagyon ígéretes szituációt sikerült kidolgoznunk, de sajnos nem sikerült azt gólra váltani. A második játékrész vége meglehetősen paprikásra sikeredett, kissebb tömegverekedés alakult ki kapunk előtt, a szituációból mi kerültünk emberelőnybe.

A harmadik harmad az áthúzódó svéd büntetéssel kezdődött, többször is sikerült a kapra lőni, ám sajnos nem sikerült betalálni. Hosszú oda-vissza játék folyt egészen a 12. percig, amikor a Lulea 88-as számú játékosa Mayer Fruzsina lábai között, takarásból tudott a kapura lőni, jól találta el a kapu jobb oldalát (5:2). A gólt követően Ball követett el szabálytalanságot, így az ellenfél támadhatott emberelőnyben. Kassidy Nauborisnak sikerült kiugrani, és szólóban menni a kapura, a helyzetet azonban nem sikerült értékesíteni. Nem úgy az ellenfélnél, a végletekig kijátszott helyzetet követően találtak be Németh Anikó kapujába (6:2). Az utolsó 2 percben a svédeknek még sikerült kapitulálni, a kapu elé betett korongba sikerült jó ütembe belenyúlni (7:2).

Results

Csapat1st2nd3rdT
MAC BP1102
Lulea1337
DátumHazaiI/EVendégBajnokságRészletek Sorszám
SZPV Torna
Összefoglaló
GAME 1
SZPV Torna
Összefoglaló
GAME 2
SZPV Torna
Összefoglaló
GAME 3
SZPV Torna
Összefoglaló
GAME 4

Tedd közzé ezt a bejegyzést