MAC Budapest

Women's Hockey Team

Összefoglaló: MAC Budapest Marilyn – Agidel UFA (2:7)

69762512_473284060191615_7467216658923257856_n

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az alaposan megerősített, olimpikonok és világbajnoki bronzérmesekkel teletűzdelt orosz bajnok Agidel várt ma a lányokra. Jól kezdtük a mérkőzést, harcos korog szerzés után Gasparics neve mellé húzhattuk be az első kapura lövést. A negyedik percben beszorultunk a harmadunkba és az orosz válogatott csapatkapitánya, Olga Sosina, egy cselsorozat végén megszerezte a vezetést csapatának (0-1). A gól után sorra alakítottuk ki a helyzeteket, az 5. percben Gasparics Fanni szerzett harcosan korongot, de a lövését Sorokina hárította. A 8. percben óriási egyenlítési lehetőséget alakítottunk ki, Chelsea Ball remek palánk passza után Rónai Alexandra ugorhatott ki egyedül, sajnos a felső kapufa állta útját lövésének. A 9. percben Kassidy Nauboris cselezte tisztára magát, de sajnos az orosz kapus ismét hárítani tudott. Lendületben maradtunk, Németh Bernadett a saját kapunktól megindulva szinte szólóig játszotta magát, védett a kapus, a kipattanót Ball sem tudta értékesíteni. A harmad 12. percében Gasparics a semleges zónából cselezte magát be a kapu elé, bődületesen kiölte a felső sarkot (1-1). 13 percig kellet várni az első kiállításra, sajnos ekkor Kreiszt állították ki a játékvezetők. Emberhátrányban ismét Rónai ugorhatott, ki mintha csak az első harmad ismétlését láttuk volna, ismét szinte hajszálra pontosan ugyan ott a felső kapufát találta el. 6. perc, ismét szóló: Nauboris passzából Ball egyedül vezethette a kapura a korongot, de az NWHL-ből hazaigazolt Sorokina ismét hárítani tudott. A 19. percben Rónai harcosan vitte fel a korongot, passzábból Nauboris került helyzetbe, sajnos nem sikerült ezt a lehetőséget góllá váltanunk. Fél perccel később Gasparicsot akadályozták szabálytalanul, de az emberelőnyre már nem került sor, Gapsarics kipattanójára Pintér Hanna érkezett és kíméletlenül bevágta a korongot. 2:1-es MAC vezetéssel mehettünk a szünetre.

A második harmad elején egyenlő erők küzdelme folyt, voltak lehetőségek mindkét oldalon, de a harmad derekára állandósult az Agidel nyomása. A 8. percben Yeliseyeva maradt üresen a kapu elött, de Németh Anikó hárítani tudott. A 9. percben Baranova kékvonalas lövésébe Lebedeva ért bele közvetlen a kapu elött (2-2). A gól után lendületben maradtak az oroszok, többször is Németh Anikónak kellet hárítania. A 10. percben Mitrofanova kotorta be közelről a korongot (2-3). Sajnos egy perccel később jött Sosina, „A” VB egyik All Stars játékosa és két gólosra növelte az Agidel UFA előnyét (2-4). A 17. percben Sosina megszerezte a saját maga mesterhármasát és a Dinamó 5. gólját. Ugyan emberelőnyben játszottunk, de egy kilőtt korongra nem zártunk vissza rendesen (2-5). Fodor Zoltán a gól után időt kért. Az időkérés megtette a hatását Ball egy lövéssel jelentkezett.

A harmadik harmad Kiss Andrea áthúzódó büntetésének hatástalanításával kezdődött. A 3. percben egy Mayer Fruzsina szóló és Gasparics passz után ismét lehetőségünk volt Sorokina kapuja elött, a buli után Kreisz Emma életerős lövését kellet hárítania az orosz kapusnak. Az 5. percben emberelőnybe kerültünk, ígéretesen állt fel a csapatunk, Mayer lövése után a kipattanót nem sikerült bekotornunk. A kiállítás után Markova ugrott ki szólóba és nem hibázott (2-6). Négy perccel a vége elött Gaparics ugorhatott ki egyedül Pintér passza után, de már nem volt ideje pontosan helyezni a korongot, Sorokina ismét hárított. A végére még Mills is eredményes tudott lenni, ezzel beállítva a 2:7 arányú végeredményt.

Kiválóan helyt állt csapatunk az orosz bajnok ellen, sőt a mérkőzés első felében talán jobban is játszottunk, mint ellenfelünk, sajnos az Agidel jobban sáfárkodott a lehetőségeivel és megérdemelten győzött. Holnap számunkra szünnap, edzés és KHL mérkőzés megtekintése vár a lányokra.

HAJRÁ MAC!!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Results

Csapat1st2nd3rdT
MAC BP2002
Agidel Ufa1427
[/vc_column_text][vc_column_text]
DátumHazaiI/EVendégRészletek Sorszám
Összefoglaló
GAME 1
Összefoglaló
GAME 2
Összefoglaló
GAME 3
Összefoglaló
GAME 4
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][yop_poll id=”2″][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][yop_poll id=”3″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tedd közzé ezt a bejegyzést