MAC Budapest

Women's Hockey Team

Szezonzárót tartottak U25-ös csapataink

104765296_10157310168723639_5241175498152272552_n

Kerti party-val zárta a szezont a MAC Budapest U25-ös, illetve DEBL csapatának egyvelege. A helyszínt ezúttal Budakeszi (Csiszer Saci otthona) adta, ahol szép számban gyűltek össze játékosaink. Sajnos az időjárás nem volt annyira kegyes hozzájuk, ettől függetlenül a délután nagyon jó hangulatban telt.

 

Extraként a csapaton belül több kategóriában is jelölésre kerültek személyek, akiknek a díjakat a party keretein belül adták át az edzők (Inglis Márton, Lörincz Andrej, Inglis Ákos).

 

A szavazás alapján a csapattagok a legjobb senior kategóriában Csiszér Timit választották, akinek ezúton is nagyon köszönjük a jobbnál jobb fotókat! A legjobb junior Gondos Tamara lett, míg a legtöbbet fejlődött játékos kategóriát Köpe Szidónia lett! Ám váratott magára még egy díj, ami nem feltétlenül mindennapos kategória, a legjobb csapattársnak Urbán Renit választották!

 

Ami a menüt illeti, természetesen a kerti partik elengedhetetlen részét képező bográcsozás volt, és a desszert sem maradt el!

 

Gratulálunk mindenkinek a szezonban nyújtott teljesítményéért! Reméljük mindenki egy felejthetetlen élménnyel tért haza az összejövetelről!

 

Hamarosan találkozunk!

çankırı mutlu son

Tedd közzé ezt a bejegyzést