MAC Budapest

Women's Hockey Team

Társadalmi szerepvállalás

„Minden alkalommal, amikor önzetlenül adunk, számunkra is tágasabbá válik a világ.”

 

 

Mi a MAC Budapestnél biztosak vagyunk abban, hogy az ismeretterjesztés és szemléletformálás egyik leghatékonyabb eszköze a példamutatás, és bízunk benne, hogy tevekénységeinkkel, sport teljesítményeinkkel hiteles mintaként tudunk szolgálni a társadalmi felelősségvállalás terén is.

Mi a MAC Budapestnél boldogok vagyunk, és kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy egy nagyszerű dologgal foglalkozhatunk jégkorongozhatunk. Éppen ezért az a hitvallásunk, hogy a lehetőségeinkhez képest a sport által felhívjuk a figyelmet és a saját eszközeinkkel támogassunk olyan célokat, amelyekkel a közösségünk, szolgálatára lehetünk.  Célunk a lehetőségeinkhez mérten a figyelem felhívás és a segítségnyújtás is, célcsoportjaink, a gyermekek, a rászorulók, az egészségügy és az álatok világa.

Hiszünk abban, hogy a társadalmi szerepvállalás nem csak kötelesség, de elköteleződés is.

A mi csapatunk  kiemelt projektje egy gyermekotthon, célunk, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek mindennapjait jobbá tegyük, ezt tesszük önkéntes munkával, tárgyi és anyagi segítséggel.

Játékosaink és stábtagjaink folyamatosan segítik az otthon  életét , így betekintést nyernek a hátrányos helyzetű gyerekek életében.

Szóval a MAC Budapest női csapatának projektje egy Budapesti gyermekotthon életének, mindennapjainak jobbá tételé és a gyerekek oktatásának és a sportjának és mindennapjaiknak a segítése.

Amennyiben támogatni szeretné a kezdeményezéseinket kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: urban.renata[kukac]macwomen.hu