MAC Budapest

Women's Hockey Team

Tovább folytatódik a női bajnokság

mjsz

A tegnapi napon a Magyar Jégkorong Szövetség által kiadott közlemény értelmében a kiírt utánpótlás, női és amatőr mérkőzések a lebonyolítási rendnek megfelelően, a versenynaptárban feltüntetett időpontokban zajlanak tovább. A mérkőzések látogatása azonban nem engedélyezett szurkolók részére, az MJSz az alábbiak szerint fogalmazott:

 

„Magyarország Kormánya a mai napon döntött arról, hogy ma éjféltől 100 főben korlátozza a beltéri sportrendezvényeken egyidejűleg bent tartózkodók számát. Tekintettel arra, hogy ebbe a létszámba a csapatok játékosai, hivatalos személyei és a mérkőzés további kötelező résztvevői is beleértendők, mindez azt jelenti, hogy utánpótlás, női és amatőr jégkorong mérkőzések kizárólag zárt kapuk mellett rendezhetőek.”

 

Csapatainkra váró hátralévő mérkőzések tehát lejátszásra kerülnek, Junior és Senior együttesünk minimum két mérkőzést játszik majd a döntőbe kerülésért, ahol az FTC-Telekom és KMH Budapest párosítás győztesével fog találkozni. A pontos időpont még nem került rögzítésre, de amint megtudjuk tájékoztatást adunk róla.

 

Trabzon escort

Tedd közzé ezt a bejegyzést