MAC Budapest

Women's Hockey Team

U25: IOGJA – MAC-Marilyn B 5:2 EWHL: Neuberg – Budapest U25 Select 2:6

anna

Mozgalmas hétvégén vannak túl a Marilynes lányok, vasárnap egy U25, és egy EWHL mérkőzést is rendeztek. Vegyes eredmények születtek, egy győzelem, és egy vereség a tegnapi nap mérlege.

U25 bajnokság: Ifj. Ocskay Gábor JA – MAC-Marilyn 5 – 2
Az első harmad pörgős játéka csapatunknak kedvezett, Kordisz Ildikó törte meg a gólcsendet mindössze 11 másodperccel a harmad vége előtt. A második harmadban aztán hamar egyenlítettek a házigazdák, és ez sajnos megtörte csapatunk lendületét. Gyorsan jöttek a gólok, a második harmad végén már 4-2 állt az eredményjelzőn, a Marilynből ismét Kordisz Ildikó volt eredményes. A záró játékrészben a fehérváriaknak még egy gólt sikerült szerezniük, így állt be az 5-2-es végeredmény.

EWHL: KSV Neuberg Highlanders – Budapest U25 Select 2 – 6
Az újonc csapat bemutatkozó mérkőzésén nem kellett sokat várni az első gólra, kicsit több, mint 3 perc elég volt Pintér Hannának, hogy a korongot a kapuba juttassa. A hazaiak gyorsan tudtak válaszolni, de az 1-1-es állás sem maradt sokáig, alig 7 perc alatt, már 1-2 állt az eredményjelzőn, Pintér Hanna duplázott. A szünetre végül 2-2-es döntetlennel mehettek pihenni a lányok. Ezután sokáig egyik csapat sem tudott eredményes lenni, ám 10 perccel a mérkőzés vége előtt beindult a magyar gólgyártás. Előbb Sőléd Orsolya, majd Józsa Orsolya talált a kapuba, aztán Pintér Hanna mattolta még kétszer az osztrák kapust. A Marilynes lányok közül Csiszer Sarolt, és Dettrich Szilvia 1-1 gólpasszal járultak hozzá a sikerhez.
Ezzel a mérkőzéssel a lányok megmutatták, hogy ebben a ligában is helyük van, és reméljük a jövőben hasonló nagyszerű eredményeket érnek el.

Szeptember 29-én, szombaton az A-csapatunk lesz újra érdekelt, szintén idegenben, Villachban nyitja az osztrák bajnoki szezont.
Szeptember 30-án pedig a Tüskecsarnokban mérkőzik meg a két hazai EWHL-csapat 13:20 kor.

Tedd közzé ezt a bejegyzést