MAC Budapest

Women's Hockey Team

Újabb győzelem a ZHK Sarisanka Presov ellen

20190815_185922

Második nap, második mérkőzés, második győzelem, a kapuban ezúttal Szabó Fruzsina kezdett. A lányok nagy terhelésnek lettek kitéve a héten, mégis sikerült mindkét mérkőzésen tisztesen szerepelni.

Végeredmény: ZHK Sarisanka Presov 2 – 9 MAC Budapest Marilyn

Fodor Zoltán így értékelt:

Jól kezdtük a mérkőzést, mi domináltunk, a helyzeteket azonban nem sikerült gólra váltani, ami pillanatnyi rövidzárlatot eredményezett nálunk, ezt a Presov csapata gólra tudta váltani. Az eredménytől függetlenül nagyon örülök, hogy a lányok ilyen terhelés mellett, hiszen a héten minden nap két edzésünk is volt, képesek voltak erőt meríteni minden helyzetben, és megvalósítani, amiket a mérkőzés előtt elterveztünk. Ezúton szeretnénk megköszönni

a ZHK Sarisanka Presov csapatának, hogy fogadott minket!

Bár hosszú és kemény hét áll a játékosok valamint a stáb mögött, leereszteni nem lesz lehetőség, hiszen a felnőtt női válogatott a szombati naptól Érden edzőtáborozik, csütörtökön és szombaton pedig felkészülési mérkőzést játszik a német, valamint a svájci nemzeti együttessel. Természetesen csapatunk játékosai is nagy részben érdekeltek a mérkőzéseken, így aki teheti menjen, szurkoljon nekik!

  • 2019.08.22. 18:00 GER-HUN
  • 2019.08.24. 17:20 HUN-SUI

Gratulálunk a lányoknak, és további jó és sikeres felkészülést kívánunk!

HAJRÁ MAC!!!

Tedd közzé ezt a bejegyzést