MAC Budapest

Women's Hockey Team

Vége a DEBL szezonnak

52090412_2456779267729603_6950436229544411136_o

Szombaton fontos meccsen kaptak ki a lányok, gyenge teljesítménnyel búcsúztatva az idei DEBL bajnokságot.

A mindössze két sorral, és játékos-edzővel érkező Kitzbühel/Kufstein csapata egy szerencsétlenül megpattanó góllal hamar megszerezte a vezetést, de csapatunk hajtott tovább, oda-vissza játék folyt.

A harmad második felében azonban 2 perc alatt 2 gólt kaptunk, ami megtörte a lendületet. A szünetben sem sikerült rendezni sorainkat, nem tudtuk azt a szervezett játékot hozni, amire szükség lett volna. Ellenfelünk emberhátrányból is betalált, ami az ő önbizalmukat tovább növelte, a miénket pedig tovább rombolta. Szétesett játékunkat, és hibáinkat pedig a második játékrészben még kétszer gólra is váltották.

A harmadik harmad már csendesen, eseménytelenül telt, mindkét csapatnak volt lehetősége, de nem tudtak élni vele. Részünkről a küzdéssel nem volt gond, de talán a túlzott akarás nyomta rá bélyegét a szombati teljesítményünkre.

A végső helyezésünket még egy vasárnapi mérkőzés befolyásolta, mely eredménye után kiderült, hogy 5. helyen zártunk, 1 ponttal lemaradva a négyes döntőbe jutó Bécs csapata mögött. Ez szép teljesítmény megfiatalodott csapatunktól, gratulálunk nekik, és szurkoljunk jövőre is, hogy ismét sikerüljön a legjobb 4 közé jutás! Szép volt lányok, hajrá Marilyn! 

Inglis Márton vezetőedző értékelése :
 Lejátszottuk az idei utolsó DEBL meccsünket, ami egyben a legrosszabb meccsünknek is bizonyult. Úgy gondolom a lányokat lefojtotta a tudat, hogy ha ez a meccs nincs meg akkor nem kerülhetünk be a Final4-ba és ezért a teljesítményünk az 50%-a volt az elvártnak. Mindenki óriási megoldásokat akart véghez vinni és egy mozdulattal megnyerni a meccset, ahelyett, hogy lépésről lépésre felépítettük volna a támadásainkat. A szezon miatt úgy érzem nincs miért szégyenkeznünk, hiszen egy a tavalyinál jóval szerényebb kerettel sikerült eggyel rosszabb helyezést elérnünk.

Tedd közzé ezt a bejegyzést