MAC Budapest

Women's Hockey Team

Vereség a KMH-tól

51094047_2420737348000462_6992642177377501184_o

Egy jó első harmad után egyre romló teljesítménnyel vesztett fontos 3 pontot csapatunk.

Kiegyenlített játék folyt az első 20 percben, több lehetőségünk is lett volna megszerezni a vezetést, de az ellenfél kapusa magabiztosan hárított minden lövést. A védekező harmadban a Marilynes lányok is sikerrel hárítottak minden támadást, így az első szünetre 0-0-ás állással mentek az öltözőbe.

A 15 perc pihenő után mintha egy másik, gyengébb csapat érkezett volna ki a jégre, amit a vendég csapat gyorsan ki is használt, és megszerezték a vezetést, majd a harmad végét jelző dudaszó előtt két másodperccel kettőre növelték előnyüket.

Ismét 15 perc szünet állt rendelkezésre, hogy a lányok rendezzék soraikat, és újult erővel próbálják meg ledolgozni kétgólos hátrányukat, de nem sikerült magukra találniuk, így az utolsó harmad elején ismét egy gyors kapott gól rázhatta fel őket. A mérkőzés végéhez közeledve egyre több kiállítás érkezett mindkét oldalról, utolsó emberhátrányunkat pedig egy perc alatt ki is használta ellenfelünk, és beállította a 4-0-ás végeredményt.

Inglis Ákos másodedző értékelése: „Az első harmadban végig dominálni tudtunk a játékunkkal, amitől a lányok érzelmileg túl magasra kerültek. A harmad szünetben aztán megnyugodtak a kedélyek. Innentől kezdve a csapat teljesítménye rendkívül hullámzóvá vált. Teljesen más csapatként léptünk a pályára, fejben egyáltalán nem voltunk már ott a mérkőzésen. Ellenfelünk elkezdte tördelni a játékunkat, amitől kicsit megzavarodtunk, majd miután a helyzeteinket is sorra kihagytuk frusztráltá váltunk. Az utolsó játékrészt kifejezetten jól kezdtük, ám hamar visszaestünk abba hullámvölgybe, amiben a 2. játékrészt játszottuk. A harmadik kapott gól után megtörni látszott a csapat, ami a lányok játékán is meglátszott. Le kell vonni a következtetéseket, legközelebb 60 percen keresztül kell hokizni.”

Tedd közzé ezt a bejegyzést