MAC Budapest

Women's Hockey Team

Tóth Enikő búcsúzik csapatunktól

IMG_9796

Tóth Enikő egy remek szezont maga mögött hagyva mondott búcsút csapatunknak, ami természetesen egyenlőre csak a következő szezont illeti. A kimagasló teljesítményt nyújtó hátvédünkre jogosan mondhatjuk, hogy a kiváló védekezés mellett ponterős is, hiszen bár a szezonban két hónapig sérült volt, mégis 26 mérkőzésen 21 pontot szerzett!

 

Néhány kérdéssel fordultunk hozzá, amire készségesen válaszolt is nekünk:

 

Milyen volt a szezon összességében, milyen volt ebben a csapatban játszani?

 

Nehéz lenne összefoglalni pár mondatban, rengeteg élménnyel gazdagodtam a szezon során. Augusztus elején kezdtünk el közösen dolgozni, mint MAC, de a lányok többségével már korábban is játszottunk egy csapatban, kiskorunk óta ismerjük egymást. Úgy gondolom, hogy napról napra váltunk jobb csapattá. Voltak nagyon jó és kicsit nehezebb napjaink is, de mindenből tanultunk és minden helyzetből sikerült a lehető legtöbbet kihoznunk. Nagyszerű embereket és játékosokat ismerhettem meg közelebbről, akár a légiósainkra, akár a fiatalabb játékosokra vagy azokra a lányokra gondolok, akikkel korábban nem volt alkalmam egy csapatban játszani. Szerintem egy keményen dolgozó, szorgalmas csapat voltunk a szezon során, közösen küzdöttünk a kitűzött célok felé és mindenki kivette a részét a munkából. Büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak lehettem a tagja és arra is, hogy a ligában újoncként sikerült ilyen jó eredményeket elérnünk.

 

Amikor tavaly eldöntötted hogy ehhez a csapathoz csatlakozol, akkor milyen elvárásaid voltak a csapattal és az eredményekkel kapcsolatban, és hogyan változott ez a szezon végére?

 

Elvárásom igazából magam felé volt, hogy a legjobb tudásom szerint segítsem a csapatot. A célokat azután fogalmaztuk meg, miután összeállt a keret és elkezdtük a közös munkát. Az EWHL-ben és az EWHL SuperCup-ban a Final Four-ba jutás, az OB1-es bajnokságban a döntőbe jutás volt a célunk. Ezeket a sok sérülés ellenére is sikerült teljesítenünk, sőt, az EWHL-ben az alapszakaszt megnyertük és a döntőbe is bekerültünk, ahol csak egy góllal maradtunk alul ellenfelünkkel szemben. Természetesen a szezon közben mindig kicsit nőtt az elvárásunk magunk felé, néha talán túl szigorúak is voltunk magunkhoz, szerettünk volna mindig nyerni, de így utólag visszatekintve úgy gondolom az elvárásokat teljesítettünk és nagyon szép eredményeket értünk el első éves csapatként.

 

Hosszú sérülésen voltál túl a szezon közepén… Milyen volt utána a „visszatérés”?

 

Sajnos a sérülésem miatt ki kellett hagynom a SuperCup sorozat nagyrészét, de úgy érzem a lányok értem és a többi sérültért is harcoltak, így sikerült bekerülnünk a Final Four-ba, ahol már újra játszhattam. Lelkileg és fizikailag is nehéz időszak volt számomra, de a lányok végig támogattak, így egy kicsit könnyebb volt. Alig vártam már, hogy újra jégre léphessek. November végén játszottam az első meccset két hónap után, nagyon izgatott voltam és a többiek itt is támogattak, így problémamentes és jó élmény volt a „visszatérés”.

 

A válaszok végén a következő mondatokkal zárt:

 

Örülök, hogy ennek a csapatnak lehettem tagja! Szeretném itt is megköszönni a lányoknak és az egész stábnak a közös munkát, a rengeteg közös élményt és sok sikert kívánok mindenkinek a következő szezonra!

 

A csapat és a vezetőség nevében is köszönjük Enikőnek a jókívánságokat, köszönjük az egész szezonba fektetett munkáját, valamint mi is kívánunk neki és Zolinak és sok szerencsét a jövőben, mind a jégkorongban, mind a munkában, mind pedig a magánéletben is!


EWHL

SzezonCsapat
G
A
PIM
GP
P
19/20MAC BP415242219
Összesen-415242219

EWHL SC

SzezonCsapat
G
A
PIM
GP
P
19/20MAC BP00450
Összesen-00450

OB I

SzezonCsapat
G
A
PIM
GP
P
19/20MAC BP11042
Összesen-11042

Összesítés

Szezon
G
A
PIM
GP
P
19/20516242621
Összesen516242621

Ordu escort

Tedd közzé ezt a bejegyzést